یکی از مهمترین بخش های رژیم غذایی روزانه هر ایرانی همین نانی است که پای ثابت اکثر وعده های غذایی اوست و به غذاهای نانی معروفند. غذاهایی چون آبگوشت، میرزا قاسمی، کشک بادمجان، کتلت، انواع کوکوها و خوراکها و سالادهایی نظیر الویه و ماکارونی که با نان قابل مصرفند.

بخش مهمی از پروتئین و انرژی مورد نیاز ما هم از نان تأمین می شود. بنابراین تهیه، تولید و توزیع نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه تأثیر بسزایی دارد.

دیدگاه خود را بنویسید

اگر شما هیچ حساب کاربری ندارید ثبت نام کنید، برای ارسال دیدگاه نیاز است که ثبت نام و یا وارد شوید.