اکثر نان ها جوش شیرین دارند؛ زیرا اگر نانواها به خمیر نان جوش شیرین نزنند، میزان تولید نان آن ها کم می شود. مثلاً یک نانوایی لواش می تواند روزانه بدون استفاده از جوش شیرین حدود 2000 قرص نان تولید کند و در صورت استفاده از آن با همان مقدار خمیر نان تا 7000 قرص نان هم می پزد؛ پس استفاده از جوش شیرین برای نانوا اقتصادی تر است.

اما می دانید جوش شیرین اگر بیش از حد مصرف شود به سلامت انسان آسیب می رساند؟ برای مثال وقتی نان لواش زیاد می خوریم، معده شروع به ترشح اسید بیشتر می کند و در درازمدت سوء هاضمه می گیریم. از طرفی جوش شیرین مانع جذب املاح در بدن می شود.

یک نان خوب باید خوشمزه و خوش طعم باشد. روی آن خوب پخته شده و راحت جویده و هضم شود. توی آن پوک و خودش دارای ارزش غذایی بالا و قابلیت ماندگاری و نگهداری خوب باشد. سریع بیات نشود. به راحتی تکه تکه شود و در مدت کوتاه روی آن لاستیکی نشود. خمیر نان هم باید طبیعی تخمیر شود، نه از طریق مواد شیمیایی مثل جوش شیرین.

 

دیدگاه خود را بنویسید

اگر شما هیچ حساب کاربری ندارید ثبت نام کنید، برای ارسال دیدگاه نیاز است که ثبت نام و یا وارد شوید.